Betingelser, Cookies- og Privatpolitik

Introduktion

Når du besøger seo-rapport.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du ønsker at læse mere om cookies, er der god info på den danske Wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Cookie.

PERSONOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL, VED BRUG AF KONTAKTFORMULAREN

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, telefonnummer, email samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i en kontaktformular. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter/ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger fra kontaktformularen til 3. person.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL, VED BRUG AF TILMELDINGSFORMULAREN

Når du udfylder vores seo-rapport-formular, afgiver du kontaktperson, virksomhedsnavn, telefonnummer og email samt eventuelt en besked til os. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger til at finde de oplysninger frem du har bedt om, men også til at kunne holde kontakten med den virksomhed du repræsentere og for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om ved tilmeldingen.

Oplysningerne bruges også til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter eller ringer til, så vi kan give den bedst mulige service. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet eller solgt til tredje person.

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger seo-rapport.dk accepterer du, at siden anvender cookies. Vi videregiver ingen personlige oplysninger til andre uden din accept.

COOKIES

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning omkring cookiehåndtering her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder i varierende omfang også cookies fra disse: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

PERSONOPLYSNINGER

GENERELT

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og besked

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@seo-rapport.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

byportaler.dk
Zetup Kommunikation
Havnegade 29A
DK-7100 Vejle
Telefon: 71113500

Mail: info@zetupmedia.dk

CVR: 29570094

Vi forbeholder os retten til at opdaterer vores politiker. Denne side er sidst opdateret: 03. jan. 2021

Denne side med privatlivspolitik og GDPR er sammensat i samarbejde med RN Consulting.